fbpx
hoofding kampidoe
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Accomodatie

Er is geen friteuse aanwezig. Als jullie zelf een elektrische friteuse meebrengen, en op voorwaarde dat jullie frieten bakken op het metalen aanrecht onder de dampkap, hebben we geen bezwaar tegen jullie friet-plannen. We staan er wel op dat jullie géén gebruik maken van een friteuse op gas, of frieten bakken in een pot op het gasvuur. Dat brengt een te groot risico met zich mee.

Je moet hiervoor toelating vragen aan de boswachter en de brandweer moet op de hoogte zijn hiervan. Wij hebben er voor gezorgd dat er een toelating is voor het houden van barbecues.

Tijdens de maanden juli, augustus en september kun je (op aanvraag én als je ook het gebouw huurt) kamperen op het Kampidoe-kampeerterrein. Het terein biedt plaats aan maximaal 20 personen. De ligging is weergegeven op de kaart van Kampidoe en omgeving.

Indien je gebruik wenst te maken van het kampeerterrein kun je dat aanvragen bij je reservatie en/of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Beddengoed moet je zelf meebrengen. Op aanvraag kunnen er dekens en/of kussens gehuurd worden aan € 5 (deken + kussen).