fbpx
hoofding kampidoe
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

In de regel staan de huurders van Kampidoe zelf in voor de eindschoonmaak. Het poetsen van het gebouw is dan ook niet inbegrepen in de huurprijs.

Indien je Kampidoe tóch wil laten poetsen, wordt 15,00 Euro per poetsuur aangerekend. De totaalprijs is sterk afhankelijk van de toestand waarin het gebouw wordt achtergelaten. Het kan bijvoorbeeld al helpen als er eens met een borstel door het gebouw gegaan wordt.

Wanneer je Kampidoe wil laten poetsen door onze poetsdienst kan je dit aanvinken bij je online reservering.

Ook na je reservatie kan je Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Om praktische redenen willen je vragen deze aanvraag ten minste 1 maand vóór je verblijf te versturen. Indien je minder dan 1 maand vóór de aanvang van je verblijf de poetsdienst aanvraagt, wordt een bijkomende administratieve kost van 100,00 Euro aangerekend.

Groepen die de poetsdienst wensen in te schakelen, betalen nog een hogere waarborg: 400,00 Euro in plaats van 300,00 Euro. Deze verhoogde waarborg wordt uiteraard mee opgenomen in de eindafrekening.