fbpx
hoofding kampidoe
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Boeken

Geen probleem voor zover er geen overlap is met een andere groep. Vraag dit na via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. De kosten voor die extra dag (aantal personen * huur pppn) zullen bij de eindafrekening geregeld worden.

Ja, dat is mogelijk, maar enkel tijdens een midweek. We maken in onze verhuurkalender namelijk een onderscheid tussen zomerverblijven, weekends en midweken: 

  • Tijdens de zomer verhuren we Kampidoe in vaste blokken van 10 dagen aan een vast tarief. Deze periode is gericht op zomerkampen.

  • De weekends buiten de zomermaanden worden in zijn geheel verhuurd, dus telkens minstens 2 overnachtingen.  Er geldt een minimumtarief dat gelijk is aan een verblijf van 40 personen voor twee nachten. Groepen die kleiner zijn of die slechts één nacht blijven betalen dit minimumtarief. Groepen groter dan 40 personen betalen een tarief per persoon voor twee overnachtingen.

  • Midweeks kunnen per nacht geboekt worden. Er geldt een tarief per persoon per nacht, en er geldt een minimumtarief dat gelijk is aan een verblijf van 40 personen. Groepen die kleiner zijn, betalen dit minimumtarief.

De maander juli en augustus zijn voorzien voor zomerkampen van jeugdverenigingen en die duren gewoonlijk 10 dagen. Door een vaste duur te nemen is het mogelijk 6 groepen te laten logeren tijdens de zomer. Daarvan afwijken zou het moeilijker maken voor iedere groep een gepaste periode te vinden.

Kampidoe is voorzien op 56 personen verdeeld over 6 kamers. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegelaten meer personen te laten overnachten in het gebouw.

Echter, tijdens de maanden juli, augustus en september kun je (op aanvraag én als je ook het gebouw huurt) ook kamperen op het Kampidoe-kampeerterrein. Het terrein paalt rechtstreeks aan Kampidoe en biedt extra plaats aan maximaal 20 personen. De ligging is weergegeven op de kaart van Kampidoe en omgeving.

Indien je gebruik wenst te maken van het kampeerterrein kun je dat aanvragen bij je reservatie en/of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

De criteria worden bepaald door de subsidieregeling van de Vlaamse overheid, met name het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen. Met jeugd wordt bedoeld kinderen en jongeren tot en met 30 jaar. Waalse en buitenlandse verenigingen die aan jeugdwerking doen vallen ook onder deze regeling.

Definitie jeugdvereniging volgens het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen

Een jeugdvereniging is een groep jongeren die deelnemen aan een groepsgericht sociaal-cultureel initiatief in de vrije tijd onder educatieve begeleiding. Voorbeelden daarvan zijn: Chiro, Scouts, KSJ, KAJ, KLJ, Kazou, catechesegroepen, jeugdkoren, jeugddiensten, jeugdateliers,… Initiatieven van groepen in schoolverband, sportclubs, MPI’s en groepen deeltijdse vorming in internaatsverband vallen daar niet onder.

Sinds 2015 zijn ook volwassenengroepen welkom in Kampidoe. Tijdens bepaalde periodes stellen we ons kamphuis open voor (onder andere):

  • Scholen die een verblijf wensen te organiseren met uitsluitend leerkrachten
  • Groepen vanuit het volwassenenonderwijs
  • Groepen die een actieve link hebben met een erkende jeugdwerking (vb. oud-leiding)

We hanteren volgende boekingsregels:

  • Tijdens de maanden december en januari kunnen volwassenengroepen vrij periodes boeken; de kerstvakanties uitgezonderd. De boekingskalender laat toe om ten vroegste 18 maanden op voorhand te boeken.
  • Kampidoe is het hele jaar beschikbaar voor last-minute-boekingen; ook tijdens kerstvakanties. De boekingskalender laat toe om ten vroegste 3 maanden op voorhand te boeken. Wil je bijvoorbeeld een weekend reserveren op 15 september? Dat kan vanaf 15 juni.

Helaas kan je met deze groep niet in Kampidoe terecht.