fbpx
hoofding kampidoe
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kamperen op het Kampidoe-domein

Tijdens de maanden juli, augustus en september kun je (op aanvraag én als je ook het gebouw huurt) kamperen op het Kampidoe-kampeerterrein. Het terein biedt plaats aan maximaal 20 personen. De ligging is weergegeven op de kaart van Kampidoe en omgeving.

Indien je gebruik wenst te maken van het kampeerterrein kun je dat aanvragen bij je reservatie en/of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

Kampeerweide op 1,5 km

Op wandelafstand (1,5 km) van Kampidoe vind je een kampeerweide van 0,8 ha (= anderhalf voetbalveld). De exacte ligging is weergegeven op de kaart van Kampidoe en omgeving.

We bezorgen je graag de contactgevens van de landbouwer-eigenaar, en begeleiden je bij het maken van je afspraken. Contacteer ons via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

Kamp van Beverlo

Jeugdverblijf Kampidoe ligt op enkele kilometers van het militair domein Kamp van Beverlo.

Tijdens de maanden juli en augustus stelt Defensie 3 bivakzones ter beschikking van jeugdbewegingen. Elke zone biedt plaats voor 150 personen.

Meer informatie vind je op de website van Defensie en in deze tabel.

Wil je gebruik maken van 1 van de bivakzones? Dien dan een aanvraag in bij:

Kamp van Beverlo - Planningsbureel
011/ 39 53 35
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Onder andere:
Kampen 2021